Bra folk

bra folk bilde

Vi er ikke som vanlige byråer…

For å sørge for at vi ser på saken med friske øyne og at du får gode innspill når det gjelder å formidle nettopp ditt budskap, jobber vi litt annerledes enn de fleste andre byråer.

Kontoret vårt er virtuelt – våre viktigste arbeidsredskaper er kunnskap, en telefon og tilgang til Internett. Vi liker å jobbe der hvor kommunikasjonen faktisk skjer og vi kan holde et øye med hva som foregår i verden; på nett, en kafé, ditt kontor eller der hvor målgruppen din befinner seg.

Vi er heller ikke en statisk gruppe medarbeidere. Vi har i stedet samlet et nettverk av dyktige, kreative og engasjerte fagfolk som faste samarbeidspartnere på tvers av disipliner. Dette er en blanding av mennesker med lang fartstid i bransjen og unge, nyutdannede talenter. Felles for dem alle er at de brenner for det de driver med og leverer godt håndverk – kort sagt er de det vi i Nordic Media Team kaller bra folk.

Den samlede erfaringen i dette nettverket og disse bra folkene får du tilgang til når du er kunde hos oss.

Vil du treffe av en av våre samarbeidspartnere for en uformell prat eller vil at vi skal holde et foredrag eller kurs hos dere, ta gjerne kontakt på tlf. 98 88 36 88 eller info@nordicmediateam.no.