Profilbilder på LinkedInPimp your Profile!

Når noen googler navnet ditt kommer LinkedIn-profilen din alltid høyt på resultatlisten, og ofte er det den første linken folk klikker på.

Men hva finner de der? Uansett hvem du er og hva du jobber med, vil det være nyttig for deg og bedriften at både du og dine kolleger har en oppdatert og profesjonell profil på LinkedIn.

For bedrifter vil det lønne seg at alle de ansatte har en god LinkedIn-profil for å styrke bedriftens omdømme og merkevare overfor kunder, presse eller potensielle nye medarbeidere som søker etter informasjon om bedriften på LinkedIn.

Dette korte kurset fokuserer utelukkende på hva en god LinkedIn-profil bør inneholde og hvordan man setter den opp.

Book et Pimp your profile-kurs nå: ring tlf. 98 88 36 88 eller send en mail til info@nordicmediateam.no

Om kursinstruktøren:
Kathe Arnesen, partner og strategirådgiver i Nordic Media Team, jobber med både bedrifter, headhuntere og privatpersoner når det gjelder strategisk bruk av LinkedIn.

Hun gjør større LinkedIn-prosjekter for bedrifter som ønsker å benytte LinkedIn som en arena for merkevare- og omdømmebygging, hun holder kurs i LinkedIn og rekruttering i sosiale medier for ansatte i rekrutteringsbyråer og HR-avdelinger, og i tillegg holder hun ca. en gang i måneden kurs i LinkedIn for deltagere på jobbsøkerkurs.

Kathe har blitt intervjuet som fagperson på LinkedIn i flere artikler – her er link til noen av dem:

Derfor er norske bedrifter sinker på LinkedIn (artikkel i Dagens Næringsliv mai 2013)

Dropper kandidater etter nettsjekk (artikkel på hegnar.no september 2012)