LinkedIn er et uvurderlig verktøy for alle som jobber med rekruttering. Med mer enn 1,1 millioner norske og over 4 millioner skandinaviske medlemmer er dette et eldorado for alle som er på jakt etter de beste hodene.

Noe som er særdeles interessant, er at bare 20 % av medlemmene i utgangspunktet er der fordi de søker jobb – LinkedIn er altså en utmerket kanal for å nå også passive kandidater.

Men…
Hvor god er du til å utnytte alle mulighetene som ligger i LinkedIn?
Vet du hvordan du skal foreta avanserte søk?
Har du tenkt over hvordan du selv fremstår gjennom profilen din og hvilket inntrykk kandidater, potensielle medarbeidere eller oppdragsgivere får av deg? Gjenspeiler det hvordan du jobber og hvordan du og din bedrift ønsker å profilere dere?

Disse tingene lærer du mer om i løpet av kurset, og du får også mange nyttige tips og triks som kan bidra til å gjøre deg mer effektiv og hjelpe deg til å finne frem til de beste kandidatene.

Vil du og dine kolleger bli flinkere på LinkedIn? Kontakt oss på tlf. 98 88 36 88 eller info@nordicmediateam.no for booking eller mer informasjon.

Om kursinstruktøren:
Kathe Arnesen, partner og strategirådgiver i Nordic Media Team, hjelper til daglig HR-avdelinger, bemanningsbyråer og headhuntere med å få mer ut av LinkedIn og gjøre det til et av deres viktigste arbeidsverktøy.