Tekstproduksjon og redaktørtjenester


Hvordan du sier ting er ofte like viktig som hva du sier. Hvem kommuniserer du med, hvilke forutsetninger har de for å tolke budskapet ditt og hvilken situasjon befinner de seg i når de eksponeres for teksten? Språkdrakten vil naturlig nok være annerledes når du kommuniserer mot politikere eller ingeniører enn når det er ungdommer som er målgruppen.

Våre journalister har lang erfaring fra å skrive for ulike publikum. Forskningsformidling, reklametekster, årsrapporter, brosjyrer, nyhetsbrev, kundemagasiner, bilag og temaaviser, pressemeldinger eller innhold til websider – hvert produkt krever sin helt egen stil. Våre skribenter sørger for at teksten er spisset og tilpasset målgruppen.

Redaktørtjenester
Trenger du en webredaktør til websidene deres eller en redaktør til et internmagasin eller en temaavis? Vi har redaktører med lang erfaring fra både web og print og påtar oss gjerne oppdraget.

Ønsker du å sette ut hele produksjonen, inkludert webdesign eller grafisk design, kan vi også levere dette.

Trenger du en god redaktør, skribent eller journalist, ring oss gjerne på tlf. 988 83 688 eller send en mail til info@nordicmediateam.no.