Videoproduksjon

Vi ser stadig mer video på nett, det er det ingen tvil om.

100 timer med video lastes opp til YouTube hvert minutt, og mer enn én milliard unike brukere besøker YouTube hver måned. Over 6 milliarder timer med video blir sett hver måned på YouTube – det er nesten en time for hver person på jorden.

Men det brukes ikke bare til underholdning – video er også et nyttig verktøy for å nå frem med budskapet ditt, og tas i økende grad i bruk i forbindelse med PR, kommunikasjon og markedsføring.

Også norske aviser satser på video og webTV, og i snitt 15 % av alle artiklene på forsidene på de tre største norske nettavisene inneholder video. Vi har også fått svært gode resultater med video i pressemeldinger, og pressevideoer er noe vi kommer til å se mer og mer av i tiden fremover.

Vi kunne skrevet side opp og side ned om dette, men i stedet har vi rett og slett laget en video om video. Her har vi samlet relevante tall og fakta, og du får også noen konkrete eksempler på bruk av pressevideoer og bruk av video til rekruttering.

Har du et budskap det er viktig for deg å få frem? Vi produserer pressevideoer, bedriftsfilmer og video til bruk i markedsføring og rekruttering og tar et konsept hele veien fra idé til ferdig video og strategi for spredning og publisering – ta kontakt på info@nordicmediateam.no eller tlf. 98 88 36 88 for mer informasjon.

Vil du holde deg oppdatert på fagstoff og nyheter om videomarkedsføring, følg siden Videomarkedsføring på LinkedIn.